Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Promotion

Tänne ja vain ja ainoastaan tänne saatte laittaa mainoksia, kisakutsuja, ketjukirjeitä yms... Tänne ei kuitenkaan mitään "tavallisia" viestejä kuten esim. "Hienot sivut." yms... Kaikki varmasti ymmärtävät tämän.

 [ Kirjoita ]

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

27.09.2017 17:53
Suuri Tuho.
Tällä nimellä heimolaiset viittaavat maapallon tuhoa ja muutosta siksi mitä se on nykyään. Hirviömäisiä olentoja vaanii joka nurkalla, parasta tarttua miekkaasi ja piilottaa rakkaasi. Uskotko selviäväsi heimojen raa'asta elämästä, vallankaappauksista ja sodista, sekä särkyneistä sydämistä? Jos näin on, rohkene tutustumaan Tulevaisuuden Heimojen laajaan fantasiamaailmaan.
On aika kertoa tarinasi!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

26.08.2017 21:18
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Ams
Kotisivut: http://zinger.fi/

23.07.2017 15:50
Zinger on vuonna 2010 käynnistynyt aktiivinen koiraroolipeli. Sitä pelataan chatissa ja peli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille. Uusia laumoja syntyy, uusia suhteita solmitaan ja luottamusta, veljeyttä koetellaan ankarin keinoin. Perhe pettää, vihollisen kanssa rakastutaan ja pentuja kaapataan. Saari osoittaa täysin uudenlaista yliluonnollista voimaa. Mikä on sinun tarinasi Zingerin saarella? Ota selvää!

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

17.07.2017 08:40
Horizon on pienimuotoinen kirjoittamiseen perustuva sivusto, joka etsii nyt uusia kirjoittajia. Liittyneille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat, kirjavinkit ja hyödylliset linkit sekä mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä sekä muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

09.06.2017 12:27
Path of the Warrior on vuoden 2017 keväällä perustettu soturikissoihin liittyvä roolipeli. PotW:n reviirillä ei kuitenkaan seikkaile kirjoista tutut klaanit, vaan pääroolissa ovat kissat Hämäräklaanista, Tuiverrusklaanista ja Virtausklaanista. Haluatko ansaita soturinimesi joukossamme? Tai voithan aina tulla jättämään tassunjälkesi vieraskirjaamme.

Nimi: Josette
Kotisivut: http://leijonaharja.suntuubi.com/

14.05.2017 23:30
Leijonaharjan ratsutila on vieraskirjapohjainen roolipeli, joka on yhdistetty virtuaalitalliin. Leijonaharja on siis roolipeli, jonka aiheena on hevostallin arki. Luo oma hahmosi, ota hoitohevonen tai tuo oma hevosesi ja hyppää mukaan seikkailuun! Tallin arki ei todellakaan ole tylsää, aina löytyy draamaa tai juonenkäänteitä - kaikki on sinun käsissäsi! Otamme myös aloittelevat roolipelaajat lämpimästi vastaan!

"Se on kuin kirjoittaisi kirjaa yhdessä toisten kanssa, paitsi ettei tiedä miten kirja loppuu, vai loppuuko ollenkaan"

♥: Josette & Leijonaharjan ratsutilan väki

Nimi: Mörkö
Kotisivut: http://barasono.suntuubi.com/

16.04.2017 17:29
barasono.suntuubi.com on omistettu Star Stablen hevosille. Tällä sivulla voit rekisteröidä hevosesi rekisteriin, etsiä hevosellesi sukua ja muita Star Stableen pohjautuvia sivustoja ja talleja. Sivusto vaipui horrokseen huhtikuussa 2016, mutta heräsi vuoden tauon jälkeen uuden ulkoasun kera.

Nimi: Andro & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

09.04.2017 19:57
Tervetuloa aktiiviseen Pokémonhoitola Cobaltiin!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

31.03.2017 17:17
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Seikkailuja, fantasiaa ja romantiikkaa. Tervetuloa lueskelemaan.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.03.2017 16:19
Tule tutustumaan Nefariouksen ihmeelliseen maailmaan! Arvosteluja ja sivulistausta kaikenlaisille sivustoille.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

20.03.2017 21:54
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Misaki
Kotisivut: http://hetaliaworld.w2.fi/

14.03.2017 22:01
Willkommen, välkommen, welcome. Olet tervetullut World of Hetaliaan, jossa pelaamme valtioiden ihmismuodossa olevilla stereotyypeillä.

Roolipeli perustuu Himaruya Hidekazin luomaan Axis Powers Hetalia -mangaan, josta on tehty myös anime. Pelin ikäsuositus on K-13, mutta nuorempienkaan pääsyä ei ole evätty.

Nimi: Zema
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

27.02.2017 17:58
Tervetuloa tutustumaan vuonna 2017 perustettuun virtuaalikennel Joystormiin. Kennelistä löytyy koiria aika laidasta laitaan, joten jokaiselle hoitokoirasta haaveilevalle löytyy varmasti sopiva kaveri. Astu rohkeasti peremmälle ja tule tutustumaan!
(En ole ylläpitäjä, mutta olen saanut luvan mainostaa)

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/?cat=50/

26.02.2017 14:08
Oletko kiinnostunut oman virtuaalikennelin perustamisesta? Tarvitsisitko hiukan apua päästäksesi alkuun, tai kenties uniikin ulkoasun? Joystormissa järjestetään maaliskuussa arvonta, jonka voittaja saa virtuaalikennelilleen ilmaiseksi suntuubisivut, Deen tekemän ulkoasun ja kennel pääsee Joystormin yhteistyölistalle!

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

24.02.2017 20:04
Aprillin virtuaalikennel on uudehko hoitajiin painottuva virtuaalikennel. Tule katsomaan ja löydä itsellesi sopiva hoitokoira!

Nimi: J.
Kotisivut: http://www.jarndalden.suntuubi.com/

08.02.2017 18:51
Å, no vi har ju haft näitä mullikoita tällä tilalla aina. Ajateltiin että ei se nyt niin paha idea voi olla hankkia visenttiä ja jakkia navetan täytteeksi. Ja sitten meillä on noita kirjavia gotlanninrusseja ja iso työhevonen Annika.

Järndälden, rautanotko, painii virtuaalitallina ihan omassa sarjassaan. Hoitajia eläimille etsitään juuri nyt!

©2017 Яαίη ƌαηсɛ - suntuubi.com